Palvelut

Uusia toimitiloja, tuotantotiloja
ja korjausrakentamista yrityksille

Toimitilat ja liikerakennukset

Clewercon Oy saneeraa ja rakentaa yrityskäyttöön toimistotiloja, toimitiloja ja liiketiloja.
Teemme rakennusurakoita sekä kokonaisurakoita, joihin kuuluu rakennustöiden lisäksi myös talotekniikka.

Voimme hoitaa myös jonkin laajemman rakennusurakan/osaurakan esim. kauppakeskushankkeessa yksittäisen myymälätilan, liiketilan, päivittäistavarakaupan tai ravintolakokonaisuuden.

Meiltä voi tilata halutessaan koko rakennusprosessin ns. avaimet käteen periaatteella. Tällä toimintamallilla valmistuu toiminnallisesti erinomaisia tiloja, jotka vastaavat niin sijoittajan, omistajan kuin loppukäyttäjän tarpeita.

Tuotanto­rakennukset ja teollisuus­rakennukset

Olemme toteuttaneet vaativia uudis-ja muutoshankkeita sekä uudiskohteisiin kuin toiminnassa oleviin tuotantolaitoksiin. Haastavissa ja jopa vaikeissa olosuhteissa työt etenevät ammattitaidolla. Meiltä onnistuu rakentaminen ja uudistaminen jopa tuotannon pyöriessä täydellä vauhdilla.

Vankan kokemuksen turvin ohjaamme hankeen aikataulua-, työnsuunnittelua ja rakentamista siten, että lopputulos vastaa tarpeitanne. Toteutamme kanssasi toimivan kokonaisuuden, jossa on huomioitu tilojen koko elinkaari. Lisäksi toteutamme projektit niin taloudellisesti kuin mahdollista ilman, että laadusta pitää tinkiä.

Korjausrakentaminen

Clewerconilla on vankka kokemus eri kokoisista korjaushankkeista. Meiltä löytyy osaamista myös vaativien peruskorjausten toteuttamiseen. Olemme luotettava kumppani, joka hoitaa työt niin kuin on sovittu. Huolellisella suunnittelulla, ripeällä aikataululla ja tehokkaalla toiminnalla saamme aikaan kaikkia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen.

Uudisrakentaminen

Yritykseltämme voi tilata kokonaan uuden toimitilan tai nykyisen laajennuksen yrityksen kasvaviin tarpeisiin. Olemme toteuttaneet mm.uusien sähkölinja-autovarikkojen pesuhalleja, tankkauskatoksia, teurastamon tuotantotilojen laajennuksen sekä uusia tuotanto-ja varastohalleja.

Ota yhteyttä, jos yrityksesi tarvitsee uusia lisätiloja toiminnalleen.

Ota yhteyttä

Clewercon Oy
Mäkiaukio 5
16310 Virenoja
Y-tunnus: 2735722-9

Projektipäällikkö/Tarjouslaskenta
Jukka-Pekka Sinisalo
jukka-pekka.sinisalo@clewercon.fi
044 445 6352
Toimitusjohtaja/Työmaapäällikkö
Karo Clewer
karo.clewer@clewercon.fi
040 752 7358
Dun & Bradstreet – alhaisin riskiluokka 2023 • Clewercon
Asiakastieto • Suomen vahvimmat platina • Clewercon