tehdas

Tuotanto- ja teollisuusrakenta­minen

Uusi osa liiketoimintaamme.

Olemme toteuttaneet muutamia vaativia muutoshankkeita vuonna 2017 ja 2018 toiminnassa oleviin tuotanto­laitoksiin. Olemme tottuneet haastaviin ja jopa vaikeisiin olosuhteisiin ja rakentamaan tuotannon pyöriessä täysillä lähiympäristössä. Pystymme kokemuksemme turvin ohjaamaan hankkeen suunnittelua ja rakentamista siten, että lopputulos vastaa tarpeitanne. Toteutamme kanssasi toimivan kokonaisuuden, joka on rakennuksen koko elinkaari huomioiden mahdollisimman taloudellinen ratkaisu.

korjausrakentaminen

Korjaus­rakentaminen

Vaativatkin peruskorjaukset.

Clewerconilla on vahva kokemus niin pienistä kuin suuristakin korjaus­hankkeista. Yhtiöstä löytyy ammattitaitoa vaativienkin peruskorjausten toteuttamisesta. Clewercon on luotettava kumppani, joka huolellisella suunnittelulla, nopealla aikataululla ja tehokkaalla toiminnalla saavuttaa kokonais­valtaisen, kaikkia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen.

julkisrakentaminen

Toimitila- ja liikerakentaminen

Avaimet käteen.

Clewercon rakentaa kokonaisvaltaisesti asiakkailleen tuotanto-, liike- ja toimistotiloja. Tarpeen vaatiessa asiakas voi tilata koko rakennusprosessin ns. avaimet käteen -periaatteella Clewerconilta. Näin valmistuu tiloja, jotka vastaavat mahdollisimman hyvin niin sijoittajan, omistajan kuin tulevan loppukäyttäjän tarpeita.

projektinjohto

Projektinjohto­palvelut

Vetoapua projekteihin.

Clewercon toteuttaa liike- ja tuotantotilojen korjaus- ja muutoshankkeita joissa tilaaja haluaa ulkoistaa projektinjohtamisen ja tarvitsee teknistä sekä työn­johdollista osaamista hankkeensa läpiviemiseksi. Rakennuttamistehtävien lisäksi vastaamme projektin­vetäjänä muun muassa hankkeen suunnittelun ohjauksesta, hankinnoista, osapuolten tiedotuksen organisoinnista sekä hankkeen kustannusseurannasta. Clewerconin palvelumalli on suunniteltu erityisesti liiketilarakentamisen hankkeisiin joiden aikataulut ovat erittäin kireitä ja joissa hankkeiden johtamisen sekä suunnittelun ohjaus korostuvat.